THL suosittelee, että kolmansia koronarokoteannoksia aletaan tarjota kaikille 18 vuotta täyttäneille ja 5–11-vuotiaille riskiryhmäläisille. Oulunkaarella rokotetaan tällä hetkellä seuraavia ryhmiä:

 

– 60-vuotta täyttäneet

– Lyhyellä annosvälillä rokotetut

– Voimakkaasti immuunipuutteiset, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 tai 2 kuuluvat. Lisätietoja voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään kuuluvista saa THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronavirusrokotteet-eli-covid-19-rokotteet-ohjeita-ammattilaisille/kolmas-koronarokoteannos#Voimakkaasti

– Koronapotilaita hoitava ja muuta kiireellistä hoitoa antava sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö.

 

Tiedotamme kolmansien korotusten etenemisestä sekä 5-11 vuotiaiden lasten rokotuksista myöhemmin. Huomaathan, että ajanvarauksessa koronarokotteiseen voi tällä hetkellä olla ruuhkaa. Pyydämme, että yhteyttä ottaisivat tällä hetkellä vain 60 vuotta täyttäneet sekä riskiryhmiin kuuluvat.

Ajanvarausnumerot löytyvät Oulunkaaren päivittyvästä koronarokotetiedotteesta: https://www.oulunkaari.com/paivittyva-koronarokotustiedote/

 Muita uutisia