Simon kunnassa on haettavana elinvoimajohtajan määräaikainen tehtävä

 

Kunnassamme etenee lukuisia merkittäviä kunnan elinvoimaan liittyviä strategisia hankkeita. Hittikan teollisuusalueen kaavoitus on aloitettu ja tähän hankkeeseen liittyy merkittäviä yhteistyöaihioita. Uutena ainutlaatuisen suurteollisuuden mahdollistavan Karsikon teollisuusalueen kansallinen ja kansainvälinen markkinointi- ja myyntityö. Myös matkailualueiden ja matkailuyrittäjyyden osalta on merkittäviä hankkeita liikkeellä.

Elinvoimajohtajana tehtäviisi kuuluu vastata kunnan elinvoimapolitiikan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä markkinoinnista. Olet keskeisessä roolissa elinvoimaan liittyvien kaavoitus- ja investointihankkeiden valmistelussa ja hanketoiminnassa sekä kuntamarkkinoinnissa. Olet tärkeässä roolissa myös TE-uudistuksessa luomassa innovatiivisia ratkaisuja yrityksille uusien työllisyysalueiden rakentuessa.

Toimeen valittavalta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvää tuntemusta yritystoiminnasta ja elinkeinoelämästä, kokemusta markkinoinnista sekä erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemustasi ja osaamistasi viestinnästä ja somesta, aktiivista otetta ja yhteistyökykyä.

Tehtävä täytetään määräaikaisesti 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan neljän vuodan ajalle. Tehtävän yksityiskohtainen sisältö ja tehtäväkohtainen palkka määräytyy valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja koulutuksen perusteella. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen. Toimen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset 5.6.2023 klo 10 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin pyydetään liittämään keskeiset kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.Muita uutisia