Simosta vuokrattavissa olevien asuntojen ja yrityspalveluiden kartoitus

Metsä Group rakentaa Kemiin uuden biotuotetehtaan. Rakennusvaihe kestää n. 2,5 vuotta, ja tehtaan on määrä valmistua vuoden 2023 loppupuoliskolla. Merkittävä osa rakennustyövoimasta tulee Meri-Lapin ulkopuolelta, jonka myötä majoituskapasiteetille ja palveluille on lisäkysyntää koko Meri-Lapin alueella.

Mikäli teillä on vuokrattavissa/ myytävissä asunto rakentajille ja haluatte, että yhteystietonne kunnan puolesta majoituksellisissa asiayhteyksissä mainitaan, niin lähettäkää majoitustarjontatietonne sähköpostitse: jari.juusola@simo.fi.

Mainitkaa viestissä: yhteyshenkilö yhteystietoineen, kiinteistön osoite, huoneiston  pinta-ala, rakennusvuosi, huonekohtaiset tiedot (esim: 3 mh, keittiö, wc, sauna, kylpyhuone, autotalli), oletteko vuokraamassa/myymässä/vai sekä että. Mainitse myös mahdolliset käyttörajoitteet – esim. jos vain kesäaikaiseen käyttöön.

Myös isommat, asumiskäyttöön suoraan/ rakenteellisten muutosten myötä soveltuvat, kiinteistöt kannattaa ilmoittaa – niille voi olla kysyntää.

Kunta ei muodosta/ylläpidä julkista kiinteistöpörssiä, ainoastaan välittää antamanne tiedot sekä yhteystietonne potentiaalisille vuokralaisille/ostajatahoille. Lähettäessänne tietonne annatte samalla suostumuksenne siihen, että kunta voi majoitustarjontanne/ yhteystietonne potentiaalisille vuokralaisille/ ostajatahoille välittää.

Vierastyövoima lisää myös yritysten palvelukysyntää. Mikäli et ole vielä antanut suostumustasi palvelutarjontasi julkaisemiseen kunnan nettisivustolla löytyvään Simolaisia yrityksiä -listaukseen, niin lähetä tietosi sähköpostitse jari.juusola@simo.fi. Lähettäessänne tietonne annatte samalla kunnalle tietojenne julkaisusuostumuksen. Lisäykset/muutokset listalle tehdään yrittäjien ilmoitusten pohjalta.

 

 Muita uutisia