Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Pyydämme ilmoittamaan vesimittarin lukeman ensisijaisesti Kulutus-Webin kautta. Palvelun kautta saat myös tietoa kiinteistösi vedenkulutushistoriasta ja näet vuosiennusteen tulevista vesilaskuistasi. Palvelun kautta voit myös ilmoittaa laskutusosoitteen muutoksista.

Mikäli ilmoitat vesimittarin lukeman Kulutus-Webin kautta, mittarinlukukorttia ei tarvitse palauttaa. Lukema tulee tallentaa täysin kuutioin, eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissanne. Sivun lopussa on esimerkkejä vesimittarin luennasta.

Mittarilukemaa tallennettaessa voit saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Ohjelma pyytää tarkistamaan lukeman, mikäli lukeman mukainen kulutus poikkeaa yli 25 % vuosikulutusarviosta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme.

Voit kirjautua palveluun kuluttajanumerolla (=kulutuspisteen numerolla) ja vesimittarin numerolla, jotka löytyvät laskusta sekä mittarinlukukortista. Kulutus-Webiin kannattaa ilmoittaa myös gsm-numero ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin.

Jatkossa pyydämme lähettämään mittarin lukemat ensisijaisesti tämän palvelun kautta. Vesimittarilukema tulee ilmoittaa kerran vuodessa.

Kulutus-Web

Esimerkkejä vesimittarin luennasta:

Vesimittarin lukema 00370
Vesimittarin lukema 0198
Vesimittarin lukema 0029

Simon kunta
Ratatie 6
95200 Simo
Puh. (016) 269 111
simon.kunta(at)simo.fi

Puhelinvaihde on avoinna kello

8.00 – 11.30, 12.15 – 15.15.