Kouluruokailu

Simossa tarjotaan koululaisille säädösten mukainen terveellinen, tarkoituksenmukaisesti järjestetty, ohjattu, täysipainoinen ja maksuton kouluruokailu. Ruokailu on osa perusopetuksen koulujen opetussuunnitelmaa. Kouluruokailun järjestämisessä huolehditaan oppilaiden terveydestä ja kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä. Kouluruokailu ja siihen liittyvä erityisruokavaliota noudattavien oppilaiden terveyden seuranta ovat osa oppilashuollon työtä. Ruokapalvelut ostetaan Meri-Lapin kuntapalvelulta.

Erityisruokavalio

Erityisruokavalioilmoituslomakkeet ovat tulostettavissa osoitteessa www.mlkp.fi – Asiakkaille – välilehdeltä tai tämän sivun linkit -kohdasta. Lomake toimitetaan koulun keittiöhenkilökúnnalle, jonka kanssa lomake katsotaan vielä läpi. Alaikäisiltä vaaditaan nähtäväksi myös lääkärintodistus.

Lomakkeita ei säilytetä keittiöllä kesän yli, vaan uudet lomakkeet on toimitettava joka syksy. Tällä tavalla varmistetaan, ettei erityisruokavaliota valmisteta turhaan. Samalla lomakkeella voidaan ilmoittaa muutokset ruokavaliossa myös toimintakauden aikana.

Simon koulukeskuksen keittiö
puh. 040 688 5393
etunimi.sukunimi@mlkp.fi

Linkit

Koulujen ruokalista

Simon kunta
Ratatie 6
95200 Simo
Puh. (016) 269 111
simon.kunta(at)simo.fi

Puhelinvaihde on avoinna kello

8.00 – 11.30, 12.15 – 15.15.