Asiointi

Asiointikuljetukset

 

Asiointikuljetus Ylikärpästä ja Alaniemeltä asemalle (keskiviikkona)

9.00 Ylikärppä – Alaniemi – Onkalonperä – Asema 10.30

12.00 Asema – Onkalonperä – Alaniemi – Ylikärppä 13.30

Asiointikuljetus Simoniemi-Viantie alueelta asemalle (perjantaina)

9.00 Maksniemi – Viantie – Simoniemi – Hepolanperä – Asema 9.50

12.00 Asema – Hepolanperä – Simoniemi – Viantie – Maksniemi 12.50

Sopimus koskee asiointikuljetusten hoitamista joukkoliikenneluvan nojalla kutsutaksipohjalla.  Asiakas tilaa kuljetuksen liikennöitsijältä edellisenä päivänä ennen klo 15.00.  Reittiä ei ajeta, mikäli kuljetusta ei ole tilattu edellisenä päivänä. Kuljetus tilataan numerosta 0400 691 728.

Reitti ajetaan vain siltä osin kuin asiakas on kuljetuksen tilannut.  Asiakkaan maksama hinta on linja-autotaksan suuruinen.  Asiointikuljetusta ei ajeta juhlapäivinä. Kuljetusta hoitaa K Hekkanen Oy.

Osallistu ja vaikuta

Kuntalain 23 §:n mukaan kunnan asukkaalla sekä kunnassa toimivalla yhteisöllä ja säätiöllä on oikeus tehdä aloitteita kunnan toimintaa koskevissa asioissa. Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. Jos aloitteen tekijöinä on vähintään kaksi prosenttia kunnan asukkaista, asia on otettava käsiteltäväksi kuuden kuukauden kuluessa asian vireille tulosta. Lisäksi palvelun käyttäjällä on oikeus tehdä aloitteita kyseistä kunnan palvelua koskevassa asiassa. Aloitteet voi laatia kuntalaisaloite.fi sivuston kautta tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen simon.kunta@simo.fi


Katso myös