Tervetuloa töihin Simoon!

Lapin maakunnassa sijaitseva noin 3 000 asukkaan Simo on viihtyisän elämisen ja vireän yrittämisen maaseutukunta. Sisukas Simo sijaitsee erinomaisella paikalla vt 4:n varrella ja niinpä meiltä onkin hyvät kulkuyhteydet Kemiin (> 25km), Ouluun (>85km) tai vaikkapa Ruotsiin (>50km) saakka.

Tervetuloa #SimonaSimoon ♥

Simon kunta työnantajana

Toimintaamme ohjaa kolme tärkeää arvoa:

HUOLENPITO – huolehditaan toisista ja ympäristöstä

YHDESSÄ – osallistuva tekeminen

SISU – tekemisen meininki

Monipuolisia työsuhde-etuja

Simon kunta huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista tarjoamalla monipuolisia työsuhde-etuja. Kannustamme työntekijöitämme huolehtimaan hyvinvoinnistaan muun muassa osallistumalla uimahallilippujen hankintaan ja tarjoamalla mahdollisuuden käyttää kunnan kuntosaleja veloituksetta. Lisäksi meillä on käytössä E-passietu liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi meillä on käytössä myös liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus.

Vapaa-aikaa unohtamatta

Simo tarjoaa runsaasti tekemistä vapaa-aikaan. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi pesäpalloon, hiihtoon ja kalastukseen. Lohipitäjänä olemme erittäin ylpeitä luonnoltaan ainutlaatuisesta Simojoesta, joka on ainoa kokonaan Suomen rajojen sisällä virtaava jokivesistö, josta löytyy oma, luontaisesti lisääntyvä lohikanta. Reilun 170 km:n mittaisesta jokivarresta löytyy niin helposti saavutettavia kuin erämaan syvyyksissä lymyileviä kalastuskohteita.

Luonnossa liikkumiseen löydät Simosta myös erinomaiset mahdollisuudet. Meiltä löydät esimerkiksi Pohjois-Suomen tärkeimmäksi suoluonnon suojelukohteeksi valitun Martimoaavan. Martimoaavalla kulkevat 2,5 sekä 12,8 kilometrin mittaiset luontopolut. Talvella ja erityisesti keväällä hankien kantaessa alueella voi liikkua helposti lumikengillä ja suksilla.

Tapahtumien ystäville ja kulttuurinnälkäisille Simo tarjoaa aktiviteetteja läpi vuoden. Perinteikkäitä, niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin houkuttelevia tapahtumia ovat esimerkiksi Simoniemen rantailta, Nahkiaismarkkinat, Simon päivä sekä Simossa sivakoiden -merilaturetki.

Avoimet työpaikat

Tutustu ja hae Simon kunnan avoimiin työpaikkoihin valtakunnallisella Kuntarekry-sivustolla: Simon kuntaorganisaation avoimet työpaikat Kuntarekryssä.

Katso kaikki Simon kunnan alueella avoinna olevat työpaikat: Simon kunnan alueen avoimet työpaikat, TE-palvelut.fi

Avoimet hakemukset

Vastaanotamme myös avoimia hakemuksia sähköpostitse osoitteeseen simon.kunta@simo.fi

 

Tuliko kysyttävää? 

Työsuunnittelijamme Marjo Nurmi auttaa sinua mielellään.

Marjo Nurmi

Puh. 040 354 7509

marjo.nurmi@simo.fi


Katso myös