Simon kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva varhaiskasvatuksen opettajan toimi 1.8.2022 alkaen.

Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja edistät lasten yksilöllistä kasvua, kehitystä ja oppimista toteuttamalla lapsilähtöistä, lapsen vahvuuksia painottavaa pedagogiikkaa. Hallitset varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja osaat toteuttaa niitä käytännössä. Sinulla on vahva pedagoginen työote, myönteinen ja aktiivinen asenne, hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset, huoltajat ja työkaverit aidosti.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ tai 27§ siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
Hakemukset jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 10.6.2022 klo 12 mennessä.
Haastattelut järjestämme vkolla 24.

Lisätietoja varhaiskasvatusjohtaja Irene Tarkiainen p. 040 593 7669Muita uutisia