Tiedote kuntosalista


Aseman kuntosali poistuu käytöstä myöhemmin syksyllä 2024 ja tästä syystä kuntosalin toiminta lopetetaan sahatie seitsemästä kesän aikana. Ilokseni saan ilmoittaa, että olemme löytäneet väliaikaisen tilan kuntosalille nuokkariin eli nuorisotaloon. Nuokkari sijaitsee kunnantalon alakerrassa osoitteessa Ratatie 6, 95200 Simo. Kuntosalin väliaikainen sijainti nuokkarissa tulee mahdollistamaan treenaamisen siihen asti kunnes saamme kuntosalin nykyisen koulun tiloihin uuden koulun valmistumisen jälkeen.

Kuntosalin siirtymäaikataulusta tiedotetaan tarkemmin kunnan nettisivuilla ja kuntosalijäsenille lisäksi Fitnessbookerin kautta. Nyt on siis hyvä hetki käydä tarkistamassa omat yhteystiedot jäsenrekisterissä ja päivittämässä ne tarpeen mukaan. Tällä tavoin varmistat, että sinut tavoitetaan tarvittaessa ja saat tarpeelliset tiedotteet ja viestit.

Pyrimme tekemään siirron mahdollisimman sujuvaksi ja vaivattomaksi kaikille kuntosalin käyttäjille. Vaikka siirto voi aiheuttaa hieman hankaluuksia ja muutoksia treenirutiineihisi, toivomme ymmärrystä tilanteeseen. Liikunta ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä, ja tiimimme tekee parhaansa, jotta kuntosalitoiminta voi jatkua keskeytyksettä myös siirron aikana.

Yhteistyöterveisin
Rosa Pietikäinen
Vapaa-aika- ja hyvinvointikoordinaattori
rosa.pietikainen@simo.fi
040 758 4465

Tiedotetta muokattu 24.5.2024 klo 10.14. Tiedotteeseen lisätty linkki jäsenrekisteri. Sen tilalta poistettu Fitnessbooker.Muita uutisia